personaliseer

Personaliseer je pakket!

Onze pakketten zijn met veel passie en zorg samengesteld. Toch is het ook mogelijk je eigen pakket geheel op maat samen te stellen.

In onze showroom

Bij De Pakketfabriek hebben we jarenlange ervaring met het samenstellen van de meest unieke pakketten, we helpen dan ook graag! Kom in onze showroom en stel samen met ons het pakket samen dat past bij de uitstraling van de onderneming.

Zet een bedrijfslogo op één van de artikelen

Ook is het mogelijk je pakket een extra ‘bedrijfsuitstraling’ te geven door artikelen te voorzien van een bedrijfslogo; bijvoorbeeld een tas, trolley of mand. Doordat we elke dag samenwerken met onze collega’s van Joosten Ontwerpstudio en Joosten Promogifts zijn er vele mogelijkheden om de meest originele ontwerpen te maken die vervolgens op een artikel gedrukt of geborduurd worden. Zo wordt het echt jullie bedrijfspakket.

Maak een uniek artikel

Nog een stap verder is je eigen unieke product. Ontwikkel samen met ons een eindejaarsgeschenk of artikel in jullie pakket. Denk hierbij aan een product in bedrijfskleuren of een eigen all-over print of voering voorzien van bedrijfslogo’s. Een eigen ontwikkeling zorgt niet alleen voor een uniek artikel, maar is vaak ook qua kosten heel interessant. Het is lange termijn denken, maar het is zeker de moeite waard!

Meedenken

Het is onze passie om ervoor te zorgen dat je een fantastisch pakket weggeeft en je medewerkers aangenaam verrast worden. De creativiteit en mogelijkheden zijn enorm en we willen je heel graag helpen. Kom naar ons toe en maak samen met ons een onvergetelijk origineel pakket!

Algemene voorwaarde