Over ons

Een vertrouwd gezicht in geschenkpakketten.

De Pakketfabriek (onderdeel van Joosten Promogifts) is al ruim 18 jaar een vertrouwd gezicht op het gebied van geschenkpakketten. Inmiddels hebben we voor vele bedrijven, instellingen, personeelsverenigingen en overheden naar tevredenheid pakketten mogen verzorgen. Onze relaties waarderen onze werkwijze en eenmaal klant dan ontstaat er een mooie lange termijn relatie.

De wereld over

Elk jaar gaan we letterlijk de wereld over voor de laatste Trends en mooie producten.

We bezoeken beurzen en leveranciers in binnen en buitenland en controleren alles op kwaliteit voordat we jullie pakket samenstellen

Alles in eigen hand

Doordat we zelf inkopen, met jou samenstellen, zelf inpakken, met eigen vervoer werken en zelf de uitreiking kunnen faciliteren hebben we het gehele traject in eigen hand en onder controle. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.

Brancheorganisaties en MVO

Wij zijn lid van brancheorganisaties als de GéPéBé, PSI en PPP en werken conform de Code of Conduct van de PPP.

Logistieke capaciteit

Bij ons op kantoor vindt het traject van inkoop tot en met de planning van eigen vervoer plaats. Daar merk jij natuurlijk niets van. Je ziet alleen de sfeervolle, ruim 300 m2 grootte showroom, de opslag en de inpakafdeling.

Na het samenstellen van een prachtig pakket wordt er een projectplanning opgesteld, van inkoop, inslag, kwaliteitszorg, organisatie, inpakken, controle, logistieke planning, uitlevering tot feedback en evaluatie. Een naadloos proces, alles met eigen mensen.

Huis aan huis bezorging

Ook huis aan huis bezorging is mogelijk. Hierbij bieden we de mogelijkheid dit door onze eigen mensen te laten verzorgen, maar indien de opdracht daarom vraagt werken we samen met een van onze logistieke partners PostNL, DHL of Fed Ex.

Wij geloven dat een blijk van waardering bijdraagd aan levensgeluk en elke relatie intensiveert.

In samenwerking met

JoostenPromogifts-Logo
vier8_logo_wit

De Pakketfabriek werkt dagelijks samen met Joosten Promogifts en VIER8 –De Grafische Loods.

De diensten van deze zusterondernemingen ondersteunen en versterken elkaar. Daardoor kunnen we gebruik maken van een groter inkoopnetwerk en onderdelen van het pakket voorzien van jullie bedrijfslogo. Daarnaast kunnen we de meest prachtige ontwerpen maken voor een wikkel, kaart, presentatie of zelfs een uniek product. De lijnen zijn kort en de controle over het traject optimaal.

Zo maken we een prachtig pakket, uniek vormgegeven en met producten voorzien van jullie bedrijfslogo. Alles onder één dak!

Kom met ons in contact