Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen.

Vallen de pakketten binnen de werkkostenregeling

Via de vrije ruimte van de werkkostenregeling kunnen werkgevers vergoedingen en verstrekkingen aan hun werknemers geven zonder dat deze belast worden. Werkgevers kunnen zelf bepalen waaraan en óf zij de vrije ruimte willen besteden, voor zover dit gebruikelijk is.
Per 1 januari 2020 is de vrije ruimte 1,7% voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt een percentage van 1,2%.
Voor het jaar 2020 wordt de vrije ruimte voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever verhoogd naar 3%. Dit is dus een eenmalige en tijdelijke regeling. Het kabinet biedt hiermee ruimte aan werkgevers, die daar de ruimte voor hebben, om hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld door het verstrekken van een bloemetje of een cadeaubon.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?

Het afleveringsmoment wordt samen met jou bepaald. Doordat we werken met eigen transport is het levermoment heel goed te bepalen en worden de pakketten met extra zorg behandeld.
Het uitreik moment
Als we ook het uitreik moment mogen verzorgen overleggen we tevoren wat het beste moment voor op- en afbouw is.
Huis aan huis levering
Bij huis aan huis levering van pakketten kunnen we een dag en soms ook een dagdeel bepalen.

Wat houdt pimp je uitreiking in?

Je hebt net samen met De Pakketfabriek een prachtig geschenkpakket uitgezocht, maar hoe ga je dat nu aan je klanten of medewerkers uitreiken? Het liefst wil je dat niet alleen het geschenkpakket een feestje is, maar dat ook de manier waarop je het uitreikt de waarde en waardering die je geschenkpakket uitstraalt, verhoogt.

Wat is de gemiddelde levertijd van een pakket?

Kant-en-klaar pakketten zijn leverbaar binnen vijf werkdagen.
Pakketten op maat zijn leverbaar binnen tien tot vijftien werkdagen.
Wil jij jouw eigen product samen met ons creëren, dan bedraagt de levertijd twaalf tot veertien weken. We doorlopen dan samen het hele traject van idee tot product, niets is te gek hierbij.

Wordt mijn pakket altijd in een doos verpakt?

Standaard worden pakketten vaak in een doos verpakt. Om de beleving meer over te brengen bieden wij hier meer mogelijkheden in, denk bijvoorbeeld aan een trendy paperbag of tas waar het in verpakt wordt.
Of kies een product waarin de rest van het pakket geplaatst kan worden.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Wij helpen je graag verder, neem contact met ons op!