img-610-490

Pimp je weggeef moment!

Je hebt net samen met De Pakketfabriek een prachtig geschenkpakket uitgezocht, maar hoe ga je dat nu aan je klanten of medewerkers uitreiken? Het liefst wil je dat niet alleen het geschenkpakket een feestje is, maar dat ook de sfeer waarin je het uitreikt de waarde en waardering die je geschenkpakket uitstraalt, verhoogt.

Stelt je eens voor...

Zou het niet geweldig zijn als je het kerstpakket niet uitreikt vanachter een tafel in de hal, maar vanuit een heuse Kerstsetting! Doe je ogen eens even dicht en zie het volgende voor je: Kerstbomen, niet 1 of 2, maar 5 of 10, vol met lampjes. In het midden een kerstkraam, aangekleed met tule, lampjes en natuurlijk een grote pan met glühwein achter een warme vuurkorf naast een prachtige arrenslee, gevuld met feestelijke pakketten. Achter die kerstkraam sta jij en reik je aan jou collega’s een fantastisch pakket uit! 
Het uitreiken van een geschenk kan enorm bijdragen aan de waardering die je overbrengt, dus pak dat moment!

Voor elke gelegenheid

De Pakketfabriek heeft een aantal concepten voor een weggeefmoment opgezet. Niet alleen voor de Kerst, maar ook voor Pasen, de aanvang van de Zomervakantie en Sinterklaas.

Ontzorgen

De uitreikingsconcepten worden samen met jou naar wens bepaald. Wij hebben alle conceptmogelijkheden op eigen locatie en het is aan jou van welke onderdelen je gebruik wenst te maken. Wij regelen het transport en we kunnen de concepten bij jullie op locatie plaatsen en onze collega’s kunnen jullie zelfs ter plaatse ondersteunen in het uitreiken van de geschenkpakketten en verzorgen de afbouw naderhand. Jij hebt de handen vrij en kan volop genieten van het moment! 
Wij zullen jou de mogelijkheid om uw weggeefmoment te pakken zeker aanbieden, maar wil je nu al eens overleggen over jullie weggeefmoment, neem dan contact met ons op en laat jou verrassen!

Algemene voorwaarde